My servisujeme, Vy jazdí­te

KTO: Autoservis Pro Auto Team s.r.o. vznikol spojením vedomostí, skúseností a praxe troch dlhoročných odborníkov vo svojej branži – dvoch automechanikov a jedného autoelektrikára.

ČO: Výsledkom je naša práca auto a pneuservisu zameraná na „všetko pre Vaše auto pod našou strechou“ a založená na individuálnom prístupe stredného autoservisu bez nadbytočných kancelárskych nákladov – s jednou administratívnou silou. Snažíme sa vyjsť v ústrety dlhoročným i novým zákazníkom z hľadiska optimálneho finančného aj časového riešenia. Všetko toto pri dodržaní tradične vysokej kvality práce a používaní overených kvalitných autodielov.

AKO: Našimi najlepšími referenciami je veľké množstvo dlhoročných aj nových zákazníkov, spokojných s diagnostikou, opravou a servisom ich vozidla, a odovzdávajúcim tieto skúsenosti svojim ďalším známym. Preto sa nám nikdy nestalo, žeby ste nás zastihli bez práce alebo pri neopodstatnených prestojoch. Neplánujeme teda investovať financie do žiadnej prídavnej reklamy, a tým nebudeme ani dvíhať cenu našej práce a Vašej opravy.

NAJ: Našou špecializáciou sú: hĺbková diagnostika a opravy motorových častí vozidla, kde sme známi ako špecialisti aj v prípadoch, v ktorých iné servisy a mechanici neuspeli.

KDE: Našou výhodou pre obyvateľov Brezna a okolia je aj poloha našej prevádzky. Táto sa nachádza priamo v Brezne, na ulici Brezenská 4 – za malou stanicou, vo dvore za budovou katastrálneho úradu. Tým odpadá akýkoľvek vzdialený či komplikovaný presun do a zo servisu. V každom prípade, zákazníka po vyžiadaní odvezieme/privezieme na ním určené miesto. Problém nie je ani pri väčšej vzdialenosti.